Aν θέλεις να εκτοξεύσεις την ερωτική σου ζωή, πρέπει να γίνεις vegan

Kαι κάπου εδώ λοιπόν πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στην σεξουαλική σου απόδοση και στο κοντοσούβλι: αν θέλεις να γίνεις οδωστρωτήρας στο κρεβάτι λυπάμαι, κομμένο το κοκορέτσι, θα πρέπει να τρως μπάμιες. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Πως ο βιγκανισμός ο οποίος όλο και κερδίζει έδαφος στην κοινωνία βοηθάει στην καλύτερη σεξουαλική απόδοση; Η αλήθεια αυτή παρουσιάζεται μέσα από το ντοκιμαντέρ «Game Changers» το οποίο είναι μια του ελληνικής καταγωγής Αμερικανού, Louis Psihoyos, ο οποίος το 2009 με την ταινία «The Cove» κέρδισε το Όσκαρ για το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ.

Σε αυτό λοιπόν μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά και στις ευεργετικές επιπτώσεις που έχει η βίγκαν διατροφή στη σεξουαλικότητα των ανδρών. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάζει μια μελέτη τριών παικτών του NFL και συγκρίνει τις επιπτώσεις μίας διατροφής βασισμένης στο κρέας και μίας αντίστοιχης vegan. Για δύο νύχτες, ο ουρολόγος και ειδικός στα θέματα πέους, Aaron Spitz, παρακολούθησε τις μεταβολές στον ύπνο των αθλητών και τοποθέτησε δύο δακτυλίους στα γεννητικά τους όργανα ώστε να μετρήσει την συχνότητα και την διάρκεια των στύσεων.

Την πρώτη ημέρα, οι εθελοντές έφαγαν χοιρινό, κοτόπουλο και βοδινό για δείπνο. Την δεύτερη νύχτα, τα γεύματά τους περιείχαν μόνο συστατική φυτικής προέλευσης. Τα αποτέλεσμα έδειξαν ότι ο πρώτος είχε την δεύτερη νύχτα αύξηση 9% στην περίμετρο στύσης με συχνότητα 303%. Ο δεύτερος κατέγραψε στύση 8% και συχνότητα 500% ενώ ο τρίτος έφτασε το 13% και συχνότητα 312%. Ουσιαστικά λοιπόν το συμπέρασμα που εξάγεται από την έρευνα αυτή είναι ότι οι άνδρες που καταναλώνουν περισσότερο κόκκινο κρέας έχουν λιγότερες στύσεις.

Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις παρατηρήσει κάποιο μικρό πρόβλημα με τη στύση σου ή θέλεις να προλάβεις μια τέτοια κατάσταση, μπορείς να γίνεις για αρχή metrovegan που σημαίνει ότι θα ελλατώσεις κατά πολύ το κρέας και στη συνέχεια vegetarian πράγμα που σημαίνει ότι με τον καιρό θα το  κόψεις εντελώς, ενώ αν όντως το λέει η ψυχή σου μπορείς να φτάσεις και στο επίπεδο του vegan που σημαίνει ότι θα πάψεις να τρως οποιοδήποτε προϊόν ή παράγωγο ζωικής προέλευσης ακόμα και το μέλι, τα γαλακτοκομικά ή τα αυγά. Μπορεί μετά να μην τρως κρέας αλλά η στύση σου θα είναι πάρα πολύ ενισχυμένη.

Σου προτείνουμε να επισκεφθείς και άλλα ενημερωτικά σάιτ με άρθρα σχετικά όπως : BOUJEE, DATINGADVICES, DATINGSECRETS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *